Diensten en Producten

Ontdek ons uniek aanbod!

roelens spanplafond

Spanlux produceert en monteert pvc en polyester spanplafonds. Die kunnen met een klemprofiel (pvc en polyester) of blokprofiel of harpoensysteem (enkel pvc) worden bevestigd. Pvc kan tot 5,80 meter breed naadloos worden geplaatst en tot 100 meter lang.

Spanlux biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en een stevige garantie:

– 15 jaar fabrieks- en plaatsingsgarantie op pvc. “ZEER BELANGRIJK” Ook tegen vervuiling!*

– 10 jaar fabrieks- en plaatsingsgarantie op polyester. Niet tegen vervuiling

Door het uitzonderlijke Spanlux montageconcept kan het spanplafond makkelijk en vlot worden los gemaakt om bepaalde nutsvoorzieningen te plaatsen. Bovendien kunnen alle voorzieningen (inbouwspots, verlichting, ventilatieroosters, luidsprekers, enz..) perfect worden ingewerkt.

Duur? Wist u dat een plafond met gipskartonplaten dat volledig afgewerkt is zelfs meer dan het dubbele kan kosten dan een Spanlux-spanplafond. Exclusieve spanplafonds hoeven dus zeker niet duurder te zijn dan traditionele systemen. Bovendien plaatsen wij in één dag feilloos een nieuw plafond zonder dat u uw meubelen hoeft te verhuizen. En een Spanlux-spanplafond ziet er mooier uit dan een perfect afgewerkt gips-plafond.

Spanlux is een betrouwbare spanplafondpartner. Dat start met het juiste advies! Daarom geven wij advies over alle spanplafondmaterialen en laten aan u de keuze wat het best bij u past. Maak een afspraak om onze kijkwoning te bezoeken en ontdek met eigen ogen de vele mogelijkheden van onze spanplafonds.

Materiaalsoorten voor spanplafonds